Boodbakles lokale granen, door Ineke Berentschot: Zuurdesemvolkorenbrood en zuurdesemkrentenbrood

Huiskamerrestaurant Babylon (Vijverhof): Kwakkenbergweg 150, Berg en Dal
06/05/2019 : 15:00 -19:00

Zuurdesemvolkorenbrood en zuurdesemkrentenbrood van Doornikse mix. We starten zelf allemaal een zuurdesem op tijdens de les. Haverkoeken.

Elke eerste maandag van de maand organiseert Ineke Berentschot een broodbakles voor maximaal acht mensen.
We gebruiken meel van granen van Doornik Natuurakkers, dus van Rode en Witte Emmer, van Ebner Rotkorn spelt, van Heliaro populatietarwe, van Goldblume tarwe.
De granen worden hier biologisch/dynamisch geteeld door Louis Dolmans.
Het meel wordt vermalen bij De Witte Molen te Nijmegen. Kijk voor de broodbaklessen op https://wiebaktmee.nl/cms/index.php/2016-01-29-15-43-56/broodbakles

Kaart wordt geladen...

Meer zien van dit soort activiteiten respectievelijk meer zien van dit bedrijf of deze organisatie:
Translate »
Share This