Garden sushi workshop

Garden sushi workshop

Wanneer

16/09/2015    
17:30 - 21:30

Waar

Kiemkracht64
Hatertseweg 7, Malden
Kaart wordt geladen...

Door: www.kiemkracht64.com

Wil je leren sushi maken met groente?

Wij bieden je een leuke avond op een fantastische buitenlocatie ,  waarbij je vegetarische sushi  leert maken met groente rechtstreeks van het land.

  • Wanneer: Woensdag 16 september
  • Hoe laat: Inloop 17:30-18:00 tot ongeveer 21:30
  • Waar: Kiemkracht 64, Hatertseweg 7, Malden
  • Kosten: €30,- p.p., incl. drankjes en de sushi

Even voorstellen:

Ingrid de Souza komt uit Zuid-Afrika. Ze heeft over de wereld gezworven als kok op luxe jachtboten. Op deze tochten leerde ze de meest creatieve maaltijden te bereiden met datgene wat er op dat moment en op die plek voor handen was. Sushi maken is een van haar vele specialiteiten en door haar aanwezigheid op Kiemkracht 64 raakte ze geïnspireerd om al die prachtige groente te gebruiken in een workshop Garden Sushi.

Ingrid: “Het is heerlijk om te zien hoeveel groente hier in de zomer en nazomer beschikbaar is en ik wil jullie wat extra’s laten zien waardoor het deel van de cyclus van het oogsten en verwerken en het met elkaar delen voor jullie extra aantrekkelijk wordt.”

Marion Boenders, eigenaar van stichting Kiemkracht 64, land van mogelijkheden heeft deze prachtige plek ontwikkelt en zal na een korte rondleiding op het land de gasten helpen met oogsten. Ze zal tijdens de workshop vertalen mocht dat nodig zijn.

Wat gaan we precies doen?

Na een korte introductie en rondleiding in de tuin zullen we oogsten wat we nodig hebben. Ingrid legt verschillende sushi technieken uit en zal er verschillende voordoen. Vervolgens gaat iedereen zijn eigen sushi naar keuze maken.

Uiteindelijk zullen we met z’n allen de sushi eten en kan je de verschillende soorten van elkaar proeven onder het genot van een heerlijk drankje. Eet smakelijk!

Opgeven kan via door een mail te sturen naar: info@kiemkracht64.com
sushi