Op vrijdag 22 februari van 18 tot 21 uur is er in Pro College, Dennenstraat 21, Nijmegen een kookworkshop Koken met Zeewier. Afhankelijk van het seizoen bereiden we zowel met gedroogde als met verse zeewier een zestal gerechten. We zullen gebruik maken van kombu (het vegetarische soepbot), nori (bekend van sushi), wakamé (hoeft niet te koken), zeekraal (vers uit Nederlandse wateren), lamsoren (vers uit Nederlandse wateren), carrageen (agar-agar oftewel plantaardige gelatine), dulse, spirulina en/of andere soorten. Alle ingrediënten zijn biologisch en er wordt samen een maaltijd van zes gerechten gekookt en gegeten. Ook mensen met een allergie of leefstijl zijn welkom; wel graag van tevoren overleggen.
Bel voor een folder D. Companjen tel. 06-13079008 of mail naar dcompanjen@yahoo.com of kijk op de website Koken met Dominique – Voeding die er toe doet!
Koken met Zeewier
Kaart wordt geladen...