Lenteland Meet-Up – Thiemeloods 8 februari

Lenteland Meet-Up - Thiemeloods 8 februari

Wanneer

08/02/2024    
19:00 - 22:00

Waar

ThiemeLoods
Leemptstraat 34 , Nijmegen, 6512 EN
Kaart wordt geladen...

Onze Lenteland boerderijen zijn heerlijke plekken, maar voor sommige geïnteresseerden wel een beetje ver weg. Om letterlijk dichter bij elkaar te komen organiseren we meet-ups door het land. Je ontmoet er de mensen achter Lenteland, de boeren en elkaar. Deze keer strijken we neer in de Nijmegen, op 8 februari. Aanmelden kan hier.

Centraal staat het thema Nieuwe Rijkdom. Want steeds vaker zien we dat mensen de shift maken van rijkdom in geld naar rijkdom in andere waarden. Waarom doen ze dat? Waarom past dat bij deze tijd? Wat levert het op? Oprichter van Lenteland Wouter Veer deelt zijn visie hierop. Van Loet Paulussen hoor je hoe het is om de shift te maken als regeneratief boer. 

Lenteland oprichter Wouter Veer

Als Wouter naar ons financiële systeem kijkt, ziet hij weeffouten. Waar zitten die weeffouten? Hoe heeft dat invloed op hoe we ons voelen en op wat we achter laten voor onze kinderen? In dit artikel krijg je alvast een klein doorkijkje.

Tijdens de meet-up van 8 februari vertelt hij er meer over. Je hoort ook de oplossingen die hij ziet om meer balans te creëren in winst voor de mens, de natuur en toekomstige generaties. En hoe hij dit probeert door te vertalen in het ondernemersmodel van Lenteland.  

Loet Paulussen

Loet selecteert samen met collega’s de boeren voor de Lenteland boerderijen. Ze is zelf ook een regeneratieve tuinderij aan het opzetten in Limburg.

Loet vertelt je hoe het is om de shift te maken naar regeneratief boer. Waarom ze dit doet. En wat ze ziet gebeuren in het werkveld en bij andere boeren die deze stap maken.

En jij? 

We zijn ook benieuwd naar jouw visie en vragen, dus sluiten af met een Q&A. Aansluitend is er ruimte om na te praten met een drankje.   

Kom je meepraten?

Inschrijven kan via deze link

De meet-up vindt plaats op donderdag 8 februari in de Thiemeloods in Nijmegen en is gratis toegankelijk.

Programma: 19:00 – 22:00

We zien je daar!