Permacultuur festival

Permacultuur festival

Wanneer

07/07/2017 - 09/07/2017    
00:00

Waar

Samenland bij Kasteel Nieuwenhoven
Engelbamp 57, st Truiden
Kaart wordt geladen...

Permacultuur Festival

Voor de vierde keer zullen er ook komende zomer op de Permacultuur tuinderij ‘Samenland’ en het naastgelegen kasteel Nieuwenhoven (Sint-Truiden, België) een weekend lang workshops, lezingen en discussies gehouden worden. Dit jaar is het thema van het Festival ” Verbinding“.

Thema: Verbinding

Om dit thema vorm te geven wordt er elke avond een info-markt gehouden.
Deze info-markt vindt plaats in de workshop tenten. Op deze manier hopen we dat er meer uitwisseling komt van kennis en ervaringen.

We vragen dan ook iedereen die bij met een Permacultuur Project betrokken is om dit ‘s avonds in een van de tenten te komen promoten. Dit kan bv. door een poster te maken met daarop informatie en foto’s en dat op te hangen in een tent. Het zou dan leuk zijn dat je er dan ‘s avonds bij bent om aan geïnteresseerden uitleg te geven. Maar een maquette of iets anders kan uiteraard ook.

Ben je bij een project betrokken en wil je meedoen? Stuur dan alvast een stukje tekst op naar festival@permacultuur.eu Wij zetten dit dan alvast op de website zodat anderen alvast kunnen zien wat ze kunnen verwachten.

Kosten festival

Net als vorig jaar houden we de kosten van het Festival laag zo dat iedereen de mogelijkheid heeft om hier aan deel te nemen. De kosten zijn dan ook hetzelfde gebleven namelijk 25 euro voor het hele weekend. Vrijdag om 12:00 begint het Festival en duurt tot zondag 17:00.

Het is niet mogelijk om zonder reservering deel te nemen aan het festival.

Lees verder op:

zie http://www.permacultuurfestival.eu/lnk.php