Woongemeenschap Eikpunt: Duitslandstraat 4, Lent
16/04/2019 : 17:30 -18:30
Workshop Mindful Eten

Ben jij minder vaak in de gelegenheid een gezonde maaltijd te koken dan je zou willen? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Ongeveer twee keer in de maand op dinsdagavond neemt Anneke (chef/cateraar bij Lovingly Wholesome) je graag de avondmaaltijd uit handen!

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

Je kunt in twee rondes, om 17.30u en 19.00u, aanschuiven aan de grote huiskamertafel op Woongemeenschap Eikpunt in Lent. Een onverwacht, maar zeker positief effect hiervan is de gezelligheid en verbinding die daar ontstaat!

Neem je de maaltijd toch liever mee, dan kun je afhalen tussen 17.15u en 20.30u op een vooraf aangegeven tijdstip (niet om precies 17.30 en 19.00 vanwege de drukte van de ‘aan tafel’ rondes).

Kosten: €7-9,50 (kind €3,50/4,25)

Het menu van dinsdag 16 april is geroosterde aubergine en gebakken tempeh

Heb jij wel eens fluweelzachte geroosterde aubergine uit de oven gegeten? Met een kruidig “yoghurt”sausje? Ook om je vingers bij af te likken, of niet? 

Ik rooster aubergines altijd eerst heel simpel met olijfolie en peper&zout en laat de schijfjes daarná marineren in een mengsel van vers citroensap en agavesiroop (ipv honing).

Ik serveer ze met zilvervliesrijst, huisgemaakte tomatensaus, een vegan yoghurtdressing en… mijn overheerlijke gebakken tempeh-reepjes.
Op de foto heb ik het afgemaakt met paprika reepjes, maar op 16 april serveer ik er hoogstwaarschijnlijk extra groentes bij uit de tuin van boer Siem.

Dieetinformatie:

> vegan (dus ook lactosevrij)
> glutenvrij (helaas is de keuken niet geschikt voor coeliakie-patiënten, maar verder bevat de maaltijd geen ingrediënten op tarwe- of speltbasis).

Zijn je kids niet zulke avontuurlijke eters? Bestel dan een tomatensoepje voor hen, plus ze kunnen wat meeknabbelen van de rest. Vermeld dan wel op het bestelformulier dat je voor de optie tomatensoep gaat. Anders ga ik voor jouw kind gewoon uit van een halve portie van het volwassenenmenu.

BESTEL TOT MAANDAG 15 APRIL 12.00U via www.lovinglywholesome.nl/winkel/bestellen 

Ander keertje (ook) komen? Abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Je ontvangt dan eenmaal per twee weken een mailtje met het menu van die week en een herinnering om je in te schrijven. Abonneren kan via de homepage van www.lovinglywholesome.nl 

Meer weten? kijk op www.lovinglywholesome.nl/huiskamerrestaurant, mail naar info@lovinglywholesome.nl of bel 06-38062009.

Tot dan!?
Hartelijke groetjes van Anneke

Kaart wordt geladen...

Meer zien van dit soort activiteiten respectievelijk meer zien van dit bedrijf of deze organisatie: