Veganistische afhaalmaaltijd

Wanneer

18/02/2020    
17:00 - 19:00

Waar

Woongemeenschap Eikpunt
Duitslandstraat 4, Lent, 6663 LB
Kaart wordt geladen...

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Ongeveer twee keer per maand op dinsdag (en heel soms op donderdag) neemt Lovingly Wholesome jou graag de avondmaaltijd uit handen.

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

Je kunt de maaltijd afhalen tussen 17.00u en 19.00u. in Woongemeenschap Eikpunt in Lent.

Kosten: €7-9,50 (kind €3,50/4,25)

Of abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Je ontvangt dan eenmaal per twee weken een mailtje met het menu van die week en een herinnering om je in te schrijven. Abonneren kan via de homepage van www.lovinglywholesome.nl

Mail naar info@lovinglywholesome.nl of bel 06-38062009.

Tot dan!?
Hartelijke groetjes van Anneke

(miv begin maart gestopt met het aanbieden van huiskamerrestaurants. Zij schreef over haar beslissing:

Waarom helaas dan geen huiskamertafel meer? 
Ondanks dat er regelmatig hele lieve vrijwilligers meewerkten, kost het me simpelweg teveel tijd die ik inmiddels niet meer op kan brengen in combinatie met andere kookwerkzaamheden en de tijd en energie die ik wil investeren in de toekomst van Lovingly Wholesome. Ik heb in april 2019 de stap gezet mijn laatste werk in loondienst niet te verlengen en echt mijn inkomen te gaan verwerven d.m.v. koken. Ik cater voor particulieren en bedrijven en maak lunches, taarten, buffetten, hapjes en 3-gangen of 4-gangen diners. Daarnaast geef ik kookworkshops en kook ik regelmatig op yogaretraites. Dit is een spannende weg met natuurlijk ups en downs en veel hard werk (en zweetdruppels) maar het is zich heel mooi aan het ontwikkelen en ik geniet er ontzettend van! Ik mag trouwens nog wat groeien qua aantal opdrachten, wil ik er echt van kunnen rondkomen, dus wil je me supporten door mond tot mond reclame, door mijn flyers ergens neer te zetten, mijn social media berichten te liken/door te delen of een Facebook Review of Google Review achter te laten, dan waardeer ik dat heel erg!
 
Weet wel dat het huiskamerrestaurant echt voelt als een “kindje” van me, waarmee ik nieuwe kwaliteiten in mezelf kon ontdekken en heel veel mensen blij kon maken met lekker eten én verbinding. Maar de zeer geringe marge staat in de verste verte niet in verhouding tot de uren werk die het me kost. Dat wist ik natuurlijk al vanaf de start van mijn bedrijf in januari 2018, maar juist omdat ik de verbinding die aan tafel ontstond zo waardeerde, ben ik het zo lang het kón, toch voor jullie blijven doen. Ik hoop dat jullie er net zo van hebben genoten als ik! )