Woongemeenschap Eikpunt: Duitslandstraat 4, Lent
30/04/2019 : 19:00 -20:00
Workshop Mindful Eten

Ben jij minder vaak in de gelegenheid een gezonde maaltijd te koken dan je zou willen? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Ongeveer twee keer in de maand op dinsdagavond neemt Anneke (chef/cateraar bij Lovingly Wholesome) je graag de avondmaaltijd uit handen!

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

Je kunt in twee rondes, om 17.30u en 19.00u, aanschuiven aan de grote huiskamertafel op Woongemeenschap Eikpunt in Lent. Een onverwacht, maar zeker positief effect hiervan is de gezelligheid en verbinding die daar ontstaat!

Neem je de maaltijd toch liever mee, dan kun je afhalen tussen 17.15u en 20.30u op een vooraf aangegeven tijdstip (niet om precies 17.30 en 19.00 vanwege de drukte van de ‘aan tafel’ rondes).

Kosten: €7-9,50 (kind €3,50/4,25)

Menu van dinsdag 30 april is: vegan hartige taart met broccoli en cashews + linzensalade

Ja ja … op menig verzoek is het dan zover. Ik serveer een helemaal vegan hartige taart! Ik had al tijden op mijn website onder “recepten” een recept staan voor een hartige taart met tofu en zelfgemaakte volkorenbodem. Maar mijn Lentse kookmaatje Corine heeft onlangs een heel lekker recept ontwikkeld voor een glutenvrije en sojavrije vegan hartige taart.

Deze is gemaakt met teff-vlokken (teff is een Ethiopische “super”graan dat van nature geen gluten bevat en wél heel veel eiwitten), gewelde cashewnoten en lekkere groentes en kruiden. Komt dat proeven!! ♥

Bij de hartige taart serveer ik een rijk gevulde salade met allerlei lekkers en bruine linzen voor nog wat extra eiwittjes. Deze krijgt een heerlijke citroen-dressing.

Dieetinformatie:

> vegan (dus ook lactosevrij)
> glutenvrij (helaas is de keuken niet geschikt voor coeliakie-patiënten, maar verder bevat de maaltijd geen ingrediënten op tarwe- of speltbasis).

Zijn je kids niet zulke avontuurlijke eters? Dat komt goed uit! Op speciaal verzoek van één van de Eikpunt buurvrouwen, wiens dochter van 6 jarig is a.s. dinsdag, heb ik een kids menu bestaande uit verse tomatensoep en ovenfrietjes met vegan may.

Vermeld dan wel op het bestelformulier dat je voor je kids deze optie wilt bestellen. Anders ga ik voor jouw kind gewoon uit van een halve portie van het volwassenenmenu.

Meer weten? kijk op www.lovinglywholesome.nl/huiskamerrestaurant, mail naar info@lovinglywholesome.nl of bel 06-38062009.

Tot dan!?
Hartelijke groetjes van Anneke

Kaart wordt geladen...

Meer zien van dit soort activiteiten respectievelijk meer zien van dit bedrijf of deze organisatie: