Veganistisch Huiskamerrestaurant (ronde 2/17.30u)

Ecogemeenschap Eikpunt, Lent: Duitslandstraat 4b, Lent
05/02/2019 - 02/05/2019: 19:00 -20:30
Workshop Mindful Eten

Ben jij minder vaak in de gelegenheid een gezonde maaltijd te koken dan je zou willen? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Ongeveer twee keer in de maand op dinsdagavond neemt Anneke (chef/cateraar bij Lovingly Wholesome) je graag de avondmaaltijd uit handen! 

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

Je kunt in twee rondes, om 17.30u en 19.00u, aanschuiven aan de grote huiskamertafel op Woongemeenschap Eikpunt in Lent. Een onverwacht, maar zeker positief effect hiervan is de gezelligheid en verbinding die daar ontstaat!

Neem je de maaltijd toch liever mee, dan kun je afhalen tussen 17.15u en 20.30u op een vooraf aangegeven tijdstip (niet om precies 17.30 en 19.00 vanwege de drukte van de ‘aan tafel’ rondes). 

Kosten: €7-9,50 (kind €3,50/4,25)

Menu van dinsdag 5 februari: ♥ variatie op de traditionele Britse “Shepherd’s Pie” ♥

Een verwarmend ovenschotel in laagjes met wintergroentes, hartige jus, plantaardig gehakt met o.a. kastanjechampignons en bovenop een romige puree van aardappel en bloemkool die in de oven een knapperig korstje krijgt.

Dieetinformatie: vegan (dus lactosevrij) en grotendeels tarwevrij (alleen de jus bevat een heel klein beetje tarwemeel. Als dit een probleem voor je is, vermeld dat dan even op het bestelformulier dan maak ik een aparte portie voor je met aangepaste jus). Op verzoek ook sojavrij te verkrijgen (vermeld dat dan ook op het bestelformulier).Andere dieetwensen kan ik helaas niet verwerken vanwege het hoge aantal deelnemers.

Meer weten of aanmelden? kijk op www.lovinglywholesome.nl/huiskamerrestaurant, mail naar info@lovinglywholesome.nl of bel 06-38062009. 

Tot dan!? 
Hartelijke groetjes van Anneke 

Kaart wordt geladen...

Meer zien van dit soort activiteiten respectievelijk meer zien van dit bedrijf of deze organisatie:
Translate »
Share This