Vegetarische driegangen maaltijd buurtrestaurant de Schakel

Buurtrestaurant de Schakel: Archimedesstraat 9, Nijmegen

LET OP: dit evenement is al voorbij!

dinsdag, 30 jun 2020 : 18:00 -20:00

Ben jij gek op lekker, gezond eten en leuke ontmoetingen met mensen uit de buurt? Schuif dan gezellig aan bij ons nieuwe buurtrestaurant.
Voor €6,50 (kinderen tot 12 jaar €3,50) eet je al een heerlijke driegangenmaaltijd. Reserveren is noodzakelijk en kan tot 12 uur op de dag zelf. Mail ons even: deschakel@vantuintotbord.nl

https://www.vantuintotbord.nl/de-buurtrestaurants/de-schakel/

Vrijwilliger worden?
Wil je graag als vrijwilliger in de kookgroep of in de moestuin aan de slag? Of liever iets anders? Kom dan eens kennismaken of informeer naar de mogelijkheden:  info@vantuintotbord.nl

Update 23-6-2020: Uiteraard gaan we de ruimtes en werkwijze volledig aanpassen aan de richtlijnen van het RIVM, zodat we u in een veilige omgeving kunnen ontmoeten. Bij mooi weer zullen we buiten eten.

Ook begrijpen we als nog niet iedereen zich veilig voelt in gezelschap, daarom gaan we ook een aantal maaltijden maken die kunnen worden afgehaald. En als u zelf niet kunt komen, kunnen we ook een maaltijd thuis bezorgen. We houden er graag rekening mee, geef het even door bij de reservering.

Kaart wordt geladen...

Meer zien van dit soort activiteiten respectievelijk meer zien van dit bedrijf of deze organisatie:
Share This