Voorjaars markt

Warmoes, historische tuinderij Lent: Griftdijk Noord 11, Lent

LET OP: dit evenement is al voorbij!

zaterdag, 6 mei 2017 : 10:30 -16:00
Voorjaars markt

Uit de site:
Op zaterdag 6 mei staan er ook dit jaar weer 40 kramen in de sfeervolle hoogstamboomgaard van Warmoes Historische Tuinderij Lent. Inmiddels is deze oorspronkelijke ‘stekjes- en plantenmarkt’ uitgegroeid tot een regionaal begrip met ruime keus van diverse aanbieders. Zoals altijd maken we er weer een gezellig evenement van, dit jubileum jaar extra feestelijk met een loterij. Van 10:30 – 16:00 uur bent u welkom, de entree bedraagt € 2,- incl. jubileumlot.

De LENTeMARKT wordt gehouden op de Warmoes Historische Tuinderij in Lent en  in samenwerking met de Groei & Bloei afdelingen Overbetuwe/Lingewaard, Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal georganiseerd. Zowel beroepskwekers als serieuze hobbyisten bieden naast elkaar hun (vaak bijzondere) tuinwaren aan.  Zoals marktmeester Joop aangeeft: “We zijn er best trots op dat enkele kraamhouders juist alleen onze markt uitkiezen om te komen staan. Nieuwe kraamhouders zijn welkom, maar we bekijken wel altijd of het aanbod en de kwaliteit van de producten hier tussen past.”

Groen, lekker, gezond en eerlijk

Het plantseizoen start op de LENTeMARKT waar u kunt kiezen uit diverse en ook bijzondere vaste planten, eenjarigen, perkplanten, kruiden, zaden, groenteplantjes en zelfs (fruit)bomen en -struiken. Daarnaast een aanbod van diverse en ambachtelijk vervaardigde streekproducten, zoals kaas, confituren, honing en verse asperges. Verder zijn er stands te vinden met tuingerelateerde artikelen en informatie over o.a. zaaien, snoeien en bemesten.

Lees verder  op:
http://www.warmoes-lent.nl/agenda-en-activiteiten/agenda.html

Kaart wordt geladen...

Meer zien van dit soort activiteiten respectievelijk meer zien van dit bedrijf of deze organisatie:
Share This