Adopteer een Kerstboom bij de Warmoes

De Warmoes Wordt Afhaallocatie voor Adopteer een Kerstboom: Duurzaam Vieren met een Groen Hart

Dit jaar zet De Warmoes een groene stap vooruit door voor het eerst een afhaallocatie te worden voor Adopteer een Kerstboom. In plaats van miljoenen kerstbomen te laten eindigen in de verbrandingsoven, biedt dit initiatief een duurzaam alternatief.

Bij Adopteer een Kerstboom huur je een kerstboom die na de feestdagen niet wordt afgedankt, maar in januari weer wordt terug geplant. Zo krijgt jouw kerstboom de kans om meerdere jaren deel uit te maken van de feestelijke traditie. Wat deze bomen extra bijzonder maakt, is dat ze allemaal biologisch zijn gekweekt, zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen.

Vanaf 26 november kun je bij De Warmoes een prachtige kerstboom uitzoeken. Bij de adoptie betaal je een bedrag voor de boom, samen met statiegeld. Dit statiegeld ontvang je terug wanneer je de boom begin januari weer inlevert, uiteraard in goede staat gehouden gedurende de feestperiode.

Het mooie aan dit concept is dat je jouw kerstboom een eigen ‘thuis’ kunt geven door hem te registreren met het unieke nummer. Zo kun je volgend jaar opnieuw jouw vertrouwde boom adopteren. Een groenere en bewustere manier om de feestdagen te vieren – kom t/m 13 december langs bij De Warmoes en geef jouw kerstboom een tweede (en derde, en vierde) leven!

The following two tabs change content below.

linda louwissen