Beginnerscursus permacultuur

3-daagse permacultuur design clinic

Beginnerscursus
Hoe ontwerp je jouw leefomgeving volgens de principes van de permacultuur: zorg voor de natuur, zorg voor de mens en eerlijk delen? Tijdens deze driedaagse clinic gaan we zowel theoretisch als praktisch aan de slag met de permacultuurprincipes. Daarin besteden we zowel aandacht aan sociale als praktische permacultuur. We gaan bij deze cursus uit van de behoefte van de groep en het lesprogramma zal dus gedeeltelijk organisch ontstaan. Hieronder wordt een korte indruk geschetst van de drie dagen.

De cursus vindt plaats in ecowijk ‘Eikpunt’ in Nijmegen-Lent en zal verzorgd worden door Praktijkdeskundige in voedselbossen en permacultuur Patricia Eikelenboom (beleef-de-natuur.nl) en gecertificeerd docent & permaculturist Marijn van Klingeren (schoppenvrouw.eu)
Deze cursus is geschikt voor iedereen die zich meer wilt verdiepen in de betekenis en toepasbaarheid van permacultuur in jouw leven.

Praktisch
Data: vr17-za18-zo19 september 2021
Kosten: 150 euro p.p. voor het hele weekend (inclusief koffie, thee en wat lekkers en warme maaltijd tijdens de eerste avond).
Voor meer informatie kijk op beleef-de-natuur.nl/activiteiten