Bodemzicht

Bodemzicht verkoopt gezonde, regeneratieve groenten. Eet de wereld waarin je wilt leven!
Bodemzicht boert op landgoed Grootstal pal onder de stad Nijmegen.

Rondleidingen
Bezoek in 1,5 uur Bodemzicht en leer meer over de ‘no-dig market garden,’ holistische begrazing en de laatste ontwikkelingen op de boerderij. En stel je vragen over regeneratieve landbouw. De rondleidingen worden gegeven om 11 uur op 16 mei, 30 mei, 13 juni, 27 juni, 11 juli, 25 juli, 8 augustus, 22 augustus en 5 september 2021. Voertaal is Nederlands, alleen op 25 juli is er een Engelse tour.
Kosten zijn 10 euro per persoon inclusief koffie en thee. Kinderen en jongeren onder de 18 jaar zijn gratis. Reserveer van tevoren via bodemzicht@gmail.com.

Producten

Bodemzicht bezorgt lokaal pakketten aan huis in Nijmegen. Daarnaast kun je Bodemzicht producten terugproeven bij restaurant De Meesterproef, De Nieuwe Winkel, De Vereeniging, Ultimo en Vesters. Doorlopend kun je de groentes, kruiden en klimaateieren van Bodemzicht kopen in transitiewinkeltje ‘t Grootstalletje op Landgoed Grootstal.

Cursussen en advies
Er zijn dit jaar ook diverse cursussen, van kennismaking met regeneratieve landbouw tot heel intensief. Kijk op bodemzicht.nl.

Zie ook

https://www.bodemzicht.nl/

 

Share This