Eet Mee

Eet Mee is een platform voor mensen die anderen willen ontmoeten, hun sociale netwerk willen uitbreiden, houden van een goed gesprek en het leuk vinden om samen te eten. Tijdens de etentjes kun je als deelnemer een verrassende mix van mensen tegenkomen. Stellen, gezinnen, alleenstaanden, van jongere tot pensionado. Hier geboren en getogen of net gearriveerd. Er is extra aandacht voor mensen met een vluchtelingachtergrond, waaronder Oekraïners. Sinds 2009 (toen Eet Mee startte in de regio Utrecht) zijn er al meer dan 12.000 matches gemaakt.

Pepijn Wessels (22) is voor stichting Eet Mee communitybouwer in Nijmegen. “Ik kwam Eet Mee tegen en was er erg enthousiast over. Ik wil er voor gaan zorgen dat we in en rond Nijmegen meer deelnemers, matches en naamsbekendheid krijgen.”

Eet Mee zorgt nadat je je hebt aangemeld voor een match op maat voor een gezellig etentje. Mensen kunnen zich bij Eet Mee aanmelden als gast of als eetadres. Ook is het mogelijk om samen online te eten via een videoverbinding, ieder vanuit het eigen huis. Voor mensen die niet makkelijk van huis kunnen is dat toch een manier om nieuwe mensen te ontmoeten.
De etentjes bieden je een laagdrempelige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en als het klikt ontstaan er misschien zelfs wel nieuwe vriendschappen.

Meer informatie: eetmee.nl.

Pepijn: “Via de site kunnen mensen zich ook aanmelden en etentjes organiseren of als gast aanwezig zijn. We zijn redelijk startend in Nijmegen dus nog vol in opbouw met nieuwe deelnemers en naambekendheid”.