Park Bredelaar

Als een van de pocketparken in Park Lingezegen verbouwen wij groenten, fruit en kruiden, zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest (nog zonder keurmerk). Wij doen dit in samenwerking met Philadelphia Zorg en Welzijn, met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Ons park is ruim 1 hectare groot en ligt aan de Breedlersestraat 7 te Elst (vlakbij A325).
Onze groenten zijn van mei-september te koop op het erf via een verkoopkar.
http://parkbredelaar.nl/

KOM! Loop gerust het park in als je in de buurt bent. Je kunt even uitrusten op het bankje in de zon, maar je mag natuurlijk ook een kijkje nemen in de moestuin met oer-Hollandse en vergeten groenten. Als we aan het werk zijn, vertellen we je er graag over. Vanaf de uitkijktoren kun je mooi uitkijken over de moestuin maar ook over park Lingezegen. Met mooi weer kun je Arnhem en Nijmegen zien. Park Bredelaar is in principe elke dag geopend en voor het publiek toegankelijk (openingstijden). Op afspraak verzorgen we voor scholen en andere groepen ook graag rondleidingen.

EVENEMENTEN

In het park worden regelmatig activiteiten en evenementen georganiseerd. In de evenementenkalender staan alle toekomstige evenementen. Hier vind je foto’s en beelden van eerdere evenementen. Wil je zelf iets organiseren in het park of een feestje vieren? Ook dat mag, neem hiervoor contact op met de beheerders.

Share This