Samen eten

Eet eens mee aan een buurttafel waar duurzame voeding centraal staat. I.v.m. corona was dit veelal omgezet in afhaalmaaltijden maar de meeste restaurants zijn weer open.
Zie ook vega(n) afhaaladressen. Of spreek eens met andere moestuiniers af om samen een maaltijd te bereiden met groentes uit eigen tuin: recepten ter inspiratie!

Van Tuin tot Bord buurttafels

Buurttafel van Tuin Tot Bord: groentes geteeld door buurtbewoners, in de moestuin achter het buurthuis, bereid door andere buurtbewoners. Inmiddels in meerdere wijken in Nijmegen: Lindenholt (het Wijkatelier en de Broederij), Grootstal (De Schakel) en Nijmegen-midden (‘t Hert). In de zomermaanden gaat in de Goffert ook de Klokketoren open.

Afhaalmaaltijden en catering in Nijmegen-Lent
Biologisch en veganistisch. Wekelijks neemt Lovingly Wholesome in Nijmegen-Lent jou graag de avondmaaltijd uit handen. Anneke verzorgt ook catering, onder het motto Great Food, Happy People, Happy Planet.
Vegan huiskamerrestaurant Babylon (Vijverhof)
Kwakkenbergweg 150, Berg en Dal. Jonas en Kostas koken Vegan. Tijdelijk gesloten en vrijwilligers gezocht. huiskamerrestaurantbabylon.nl
Huiskamermaaltijden Viva las Vegan
Eerlijk en vegan eten. Een keer per maand op donderdag bij Zeyna. “Let us change the world one bite at a time. ”
Huiskamerrestaurant aan tafel
Aandacht voor elkaar en lekker gezond eten. Aan tafel bij Angela vd Mast in de Aldenhof.
Met elkaar vegetarisch uit eten op Vegetarische Donderdag
Elke laatste donderdag van de maand kun je mee eten bij een restaurant dat voldoet aan de vuistregel, dat een derde deel van de gerechten vegetarisch moet zijn plus minimaal 2 vegan. Donderdag veggiedag.
Vegetarisch biologische catering en afhaal
De RodeComCommer verzorgt biologische en vegetarische catering. Ook afhaalmaaltijden met ingrediënten van Gordons Spoor. Dominicanenstraat 6 in Nijmegen Oost.
Dabba dinner
Dabba Dinner in de Mariënburgsestraat maakt vegetarisch eten op een gezonde en duurzame manier. De afwisselende menu’s worden geleverd in herbruikbare dabba’s: roestvrijstalen herbruikbare verpakkingen die al meer dan 100 jaar gebruikt worden in Zuid-Azië.
Andere vega(n) afhaaladressen
Op Facebook thuisbezorgd Nijmegen zijn diverse andere vega afhaal adressen te vinden.

 

De laatste berichten

Eetcafé Buur in Brakkenstein

https://www.wijkplaatsbuur.nl/eetcafe-buur/Eetcafé BUUR staat voor lekker eten, drinken en ontmoeten. Lunchen, borrelen en een hapje eten. Onze producten zijn afkomstig van lokale leveranciers, deels biologisch en waar mogelijk maken wij gebruik van…

 

Share This