Samen eten & afhaal

Eet eens mee aan een buurttafel waar duurzame voeding centraal staat. Nu i.v.m. corona veelal omgezet in afhaalmaaltijden. Zie ook de andere vega(n) afhaaladressen.
Of spreek eens met andere moestuiniers af om samen een maaltijd te bereiden met groentes uit eigen tuin. Ter inspiratie

Van Tuin tot Bord buurttafels

Buurttafel van Tuin Tot Bord (groentes geteeld door buurtbewoners, in de moestuin achter het buurthuis; bereid door andere buurtbewoners. Ze zijn begonnen in inmiddels meer wijken in Nijmegen: Lindenholt (het Wijkatelier en de Broederij), Grootstal (De Schakel) en Nijmegen-midden (‘t Hert). In de zomermaanden gaat in de Goffert ook de Klokketoren open.
I.v.m. Corona zijn de buurttafels gesloten en bieden drie locaties afhaalmaaltijden aan.

Afhaalmaaltijden en catering in Nijmegen-Lent
Biologisch en veganistisch. Wekelijks neemt Lovingly Wholesome in Nijmegen-Lent jou graag de avondmaaltijd uit handen. Anneke verzorgt ook catering, onder het motto Great Food, Happy People, Happy Planet.
Vegan huiskamerrestaurant Babylon (Vijverhof)
Kwakkenbergweg 150, Berg en Dal. Jonas en Kostas koken Vegan. Vanwege corona geen huiskamerrestaurant, de afhaalbuffetten gaan door en zijn uitgebreid met een tweede loket. huiskamerrestaurantbabylon.nl
Huiskamermaaltijden Viva las Vegan
Eerlijk en vegan eten. Een keer per maand op donderdag, bij Zeyna. Uit haar site: Let us change the world one bite at a time. I.v.m. corona alleen afhaal. 
Huiskamerrestaurant aan tafel
Aandacht voor elkaar en lekker gezond eten. Aan tafel bij Angela vd Mast in de Aldenhof. I.v.m. corona alleen afhaal maaltijdsoepen op dinsdag, woensdag en donderdag.
Met elkaar vegetarisch uit eten op Vegetarische Donderdag
Elke laatste donderdag van de maand kun je mee eten bij een restaurant dat voldoet aan de vuistregel, dat een derde deel van de gerechten vegetarisch moet zijn plus minimaal 2 vegan. Donderdag veggiedag.
Vegetarisch biologische catering en afhaal
De RodeComCommer verzorgt biologische en vegetarische catering. Elke tweede en vierde woensdag van de maand verzorgen we ook afhaalmaaltijden aan de Dominicanenstraat 6 in Nijmegen Oost.
Dabba dinner
Dabba Dinner in de Mariënburgsestraat maakt vegetarisch eten op een gezonde en duurzame manier. De afwisselende menu’s worden geleverd in herbruikbare dabba’s: roestvrijstalen herbruikbare verpakkingen die al meer dan 100 jaar gebruikt worden in Zuid-Azië.
Andere vega(n) afhaaladressen
Op Facebook thuisbezorgd Nijmegen zijn diverse andere vega afhaal adressen te vinden.
Samen eten duurzame buurttafel
-

Eetcafé Buur in Brakkenstein

https://www.wijkplaatsbuur.nl/eetcafe-buur/Eetcafé BUUR staat voor lekker eten, drinken en ontmoeten. Lunchen, borrelen en een hapje eten. Onze producten zijn afkomstig van lokale leveranciers, deels biologisch en waar mogelijk maken wij gebruik van…

 

Share This