Samen eten

Eet mee aan een buurttafel waar duurzame voeding centraal staat. Of spreek eens met andere moestuiniers af om samen een maaltijd te bereiden met groentes uit eigen tuin: recepten ter inspiratie! Zie ook de vega(n) afhaaladressen en catering.

Van Tuin tot Bord buurttafels

Buurttafel van Tuin Tot Bord: groentes geteeld door buurtbewoners, in de moestuin achter het buurthuis, bereid door andere buurtbewoners. In meerdere wijken in Nijmegen: Lindenholt (de Broederij), Grootstal (De Schakel) en Nijmegen-midden (‘t Hert). In de zomermaanden gaat in de Goffert ook de Klokketoren open.

Afhaalmaaltijden en catering in Nijmegen-Lent
Biologisch en veganistisch. Wekelijks neemt Lovingly Wholesome in Nijmegen-Lent jou graag de avondmaaltijd uit handen. Anneke verzorgt ook catering, onder het motto Great Food, Happy People, Happy Planet.
Vegan huiskamerrestaurant Babylon (Vijverhof)
Kwakkenbergweg 150, Berg en Dal. Tijdelijk gesloten en vrijwilligers gezocht. huiskamerrestaurantbabylon.nl
Huiskamermaaltijden Viva las Vegan
Eerlijk en vegan eten. Een keer per maand op donderdag bij Zeyna aan de Waldeck Pyrmontsingel. “Let us change the world one bite at a time. ”
Huiskamerrestaurant aan tafel
Aandacht voor elkaar en lekker gezond eten. Buurt restaurantje van Angela vd Mast in de Aldenhof, afhalen op woensdag en vrijdag.
Met elkaar vegetarisch uit eten op Vegetarische Donderdag
Elke laatste donderdag van de maand kun je mee eten bij een restaurant dat voldoet aan de vuistregel, dat een derde deel van de gerechten vegetarisch moet zijn plus minimaal 2 vegan. Donderdag veggiedag.
Vegetarisch biologische catering en afhaal
De RodeComCommer verzorgt biologische en vegetarische catering. Ook afhaalmaaltijden met ingrediënten van Gordons Spoor. Dominicanenstraat 6 in Nijmegen Oost.
Dabba dinner
Dabba Dinner maakt vegetarisch eten op een gezonde en duurzame manier. De afwisselende menu’s worden geleverd in herbruikbare dabba’s: roestvrijstalen herbruikbare verpakkingen die al meer dan 100 jaar gebruikt worden in Zuid-Azië.
Andere vega(n) afhaaladressen
Op Facebook thuisbezorgd Nijmegen zijn diverse andere vega afhaal adressen te vinden.

 

De laatste berichten

Eetcafé Buur in Brakkenstein

https://www.wijkplaatsbuur.nl/eetcafe-buur/Eetcafé BUUR staat voor lekker eten, drinken en ontmoeten. Lunchen, borrelen en een hapje eten. Onze producten zijn afkomstig van lokale leveranciers, deels biologisch en waar mogelijk maken wij gebruik van…

 

Share This