Kiemkracht 64 (Malden)

Kiemkracht64, land van mogelijkheden, is een stichting die, aan de rand van Nijmegen, 1,2 hectare weiland omtovert tot een vitaal eetbaar landschap met een zo groot mogelijke diversiteit aan planten en dieren; Hoofdactiviteiten zijn;  het BD telen van eenjarige groenten, kleinfruit, permacultuur en klein voedselbos, aanleg poel en hagen .

Onze missie is gezond en divers voedsel te verbouwen in verbinding met de natuur, waarin we tevens activiteiten organiseren die bijdragen aan het ontwikkelen van bewustzijn en gelinkt zijn aan het land.

Wij zoeken nog vrijwilligers die mee willen werken; wij bieden je een inspirerende omgeving waar je kennis op kan doen in het biologisch dynamisch telen van eenjarige groente, aanleggen van een permacultuur landschap, klein voedselbos en BD bijen houden. Kom je met regelmaat, dan mag je een deel van de oogst meenemen. Naast het tuinwerk zoeken we inspirerende mensen die het leuk vinden vanuit hun expertise activiteiten te ontwikkelen die passen binnen onze visie en doelen.

Interesse? Bellen kan naar Marion 06-46229120 of Anneke 06-44543177 of mail ons: info@kiemkracht64.com.
Wil je op de hoogte blijven d.m.v. onze nieuwsbrieven, laat ons dat weten via info@kiemkracht64.com; website: kiemkracht64.com

businesscard kiemkracht

 

 

The following two tabs change content below.

Kiemkracht

Share This