Limos plantenmarkt

Op 2 juni was het weer enorm gezellig op het Limos terrein en was er veel belangstelling voor mijn opgekweekte plantjes. Ik had me tevoren in ze verdiept en hierdoor weer nieuwe kennis opgedaan. Dan kijk je ook weer anders tegen je planten aan. Het was teveel om te onthouden, dus had ik A4-tjes geprint van 10 planten waar ik meerdere exemplaren van had. Met linkjes erbij van mijn informatiebronnen. Klik op een link hieronder en je komt op mijn nieuwe website, waar ik soms over mijn eigen tuin (stadstuin en volkstuin) schrijf. Helaas dacht ik er pas rond 14 uur aan om een foto te maken. Toen was er al veel verkocht. De markt ging open om 12.30 uur.

 

Nieuw-Zeelandse spinazie

Peruaanse zwarte munt oftewel Huacatay oftewel Wilde afrikaan

Pepermunt: mentha piperita

Yacon, appelwortel

Eeuwig moes

Tronchuda kool

Russische smeerwortel, Bocking 14

Kattesnorren

Peruaanse zwarte munt oftewel Huacatay oftewel Wilde afrikaan

Komkommer Azalina

 

The following two tabs change content below.

Karla Mulder

Enthousiast over zelf je voedsel verbouwen, permacultuur, met eigen eetbare tuin, volkstuin en boomspiegel. In 2011 begonnen met het platform Eetbaar Nijmegen.

Laatste berichten van Karla Mulder (toon alles)