Makkelijke moestuin app en voorzaaibakje

Hij is er al voor de IPhone, en met 2 weken komt hij er ook voor de Android in de Playstore van Google store Google.
http://www.makkelijkemoestuin.nl/makkelijke-moestuin-app

Uitdrukkelijk bedoeld voor de beginnende tuinier.

Jelle’s nieuwsbrief is ook leuk om te lezen. Je kan je er gratis op abonneren. Hij schrijft toegankelijk en geruststellend en heeft vooral geen haast et voorzaaien! Hij geeft je wel een seintje als je moet beginnen 🙂 

Voor wie toch al wil zaaien en ook een beetje op safe wil spelen: er staan leuke kant-en-klare voorzaaibakjes bij de Action, nog geen euro per stuk (geloof ik). Je krijgt daar de juiste aarde bij: aarde met zand. Wel handig om dat eens in je handen te hebben. Daarnaast een handig bakje met goed sluitend kasje erboven op. Keuze uit onder andere rucola, sterrekers, peterselie. Te gebruiken als voorkweekset om later buiten uit te planten of als keukenset om rechtstreeks uit te eten.
Het enige wat onduidelijk is, is dat er staat: zo nodig met lauw water vochtig maken. Maar dit zou ik gewoon standaard doen. Dit is echt nodig, voor alle zaadjes..

The following two tabs change content below.

Karla Mulder

Enthousiast over zelf je voedsel verbouwen, permacultuur, met eigen eetbare tuin, volkstuin en boomspiegel. In 2011 begonnen met het platform Eetbaar Nijmegen.