Park Bredelaar

Als een van de pocketparken in Park Lingezegen verbouwen wij groenten, fruit en kruiden, zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest (nog zonder keurmerk). Wij doen dit in samenwerking met Philadelphia Zorg en Welzijn, met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Ons park is ruim 1 hectare groot en ligt aan de Breedlersestraat 7 te Elst (vlakbij A325).
Onze groenten zijn van mei-september te koop op het erf via een verkoopkar.

KOM! Loop gerust het park in als je in de buurt bent. Je kunt even uitrusten op het bankje in de zon, maar je mag natuurlijk ook een kijkje nemen in de moestuin met oer-Hollandse en vergeten groenten. Als we aan het werk zijn, vertellen we je er graag over. Vanaf de uitkijktoren kun je mooi uitkijken over de moestuin maar ook over park Lingezegen. Met mooi weer kun je Arnhem en Nijmegen zien. Park Bredelaar is in principe elke dag geopend en voor het publiek toegankelijk (openingstijden). Op afspraak verzorgen we voor scholen en andere groepen ook graag rondleidingen.

EVENEMENTEN
In het park worden regelmatig activiteiten en evenementen georganiseerd. In de evenementenkalender staan alle toekomstige evenementen. Hier vind je foto’s en beelden van eerdere evenementen. Wil je zelf iets organiseren in het park of een feestje vieren? Ook dat mag, neem hiervoor contact op met de beheerders.

Park Bredelaar

Onlangs kreeg ik dit verzoek: “Graag zouden wij een plekje willen krijgen op de kaart van Eetbaar Nijmegen. Als een van de pocketparken in Park Lingezegen verbouwen wij groenten, fruit en kruiden, zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest (nog zonder keurmerk). Wij doen dit in samenwerking met Philadelphia Zorg en Welzijn, met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Ons park is ruim 1 hectare groot en ligt aan de Breedlersestraat 7 te Elst (vlakbij A325).
Onze groenten zijn van mei-september te koop op het erf via een verkoopkar”
De website opent met:
KOM!Loop gerust het park in als je in de buurt bent. Je kunt even uitrusten op het bankje in de zon, maar je mag natuurlijk ook een kijkje nemen in de moestuin met oer-Hollandse en vergeten groenten. Als we aan het werk zijn, vertellen we je er graag over. Vanaf de uitkijktoren kun je mooi uitkijken over de moestuin maar ook over park Lingezegen. Met mooi weer kun je Arnhem en Nijmegen zien. Park Bredelaar is in principe elke dag geopend en voor het publiek toegankelijk (openingstijden). Op afspraak verzorgen we voor scholen en andere groepen ook graag rondleidingen.EVENEMENTENIn het park worden regelmatig activiteiten en evenementen georganiseerd. In de evenementenkalender staan alle toekomstige evenementen. Hier vind je foto’s en beelden van eerdere evenementen. Wil je zelf iets organiseren in het park of een feestje vieren? Ook dat mag, neem hiervoor contact op met de beheerders.


Natuurlijk voldoe ik hier graag aan. De kaart van Eetbaar Nijmegen vind je op https://eetbaarnijmegen.nl/kaart/
Deze kaart beoogt een overzicht te geven van initiatieven en bedrijven die Nijmegenaren kunnen helpen aan gezond voedsel. Van volkstuin, buurtmoestuin, bijen tot natuurvoedingswinkels en boerderij-automaat.

Ken je ook een initiatief/organisatie/bedrijf dat er nog niet op staat? Neem even contact op.
The following two tabs change content below.

Karla Mulder

Enthousiast over zelf je voedsel verbouwen, permacultuur, met eigen eetbare tuin, volkstuin en boomspiegel. In 2011 begonnen met het platform Eetbaar Nijmegen.

Laatste berichten van Karla Mulder (toon alles)

Share This