Tijdschrift Cashew Stadstuinieren!

Tijdschrift over moestuinieren in de Stad

Steeds meer gezinnen in steden ontdekken hoe leuk het is om eigen groente, fruit en kruiden te kweken en op te eten. Cashew Stadstuinieren is het blad over telen in een wijktuin of in eigen tuin of balkon, onbekendere groente en buurtinitiatieven. Zes keer per jaar inspireert Cashew Stadstuinieren met artikelen over de onbekende eigenschappen van groenten; de professionele tuinier Taco IJzerman beschrijft zijn tuin en zijn gewassen; koks delen hun inspiratie voor verse groente van het seizoen en nog veel meer. Zoals voorbeelden van initiatieven van stadsbewoners om steeds meer “self supporting” te worden.

Met zijn allen creëren bewoners dan een bloeiende tuin waarin zij genieten van de arbeid en de oogst. Cashew Stadstuinieren is een inspirerend blad over moestuinieren, lekker eten en mensen die zelf hun stad, wijk of dorp een leukere plek willen maken.

https://stadstuinieren.nl/

Karla Mulder heeft nog een stapel eerdere proefnummers over, van februari 2014. Stuur een mail via het contactformulier als je een of meer exemplaren wilt hebben, dan kan je hem/ze komen ophalen.
We kregen deze tijdschriften om uit te delen op de publieksdag stadslandbouw op 17 mei. Zeer de moeite waard!