Zelf fruit plukken (en evt verse groente in de winkel) bij Warmoes

Zelf fruit plukken (en evt verse groente in de winkel) bij Warmoes

Wanneer

08/07/2020    
11:00 - 14:00

Waar

Warmoes, historische tuinderij Lent
Griftdijk Noord 11, Lent
Kaart wordt geladen...

Onze kraam is open op woensdag, vrijdag en zaterdag van 11-14u. Zelf plukken en oogsten kan ook alleen op deze dagen en tijden. Zie de website over openingstijden van het terras.
Op ma-woe-vrij van 11-14u verkoop plantjes.
Op woe en vrij van 11-14u verkoop groente wanneer er oogst is. Hou deze site (winkel) en onze FB pagina in de gaten.

Kom zelf je fruit plukken in onze hoogstam boomgaard! Op de kraam weeg je en reken je af. Daar verkopen we ook vers geoogste seizoensgroenten en kruiden uit de tuinderij. Pluk in de bloementuin je zelf samengestelde boeket. En er is thee, koffie, appelsap met heerlijke taartjes om van te genieten in de theetuin!

In onze unieke hoogstamboomgaard vind je nog bijzondere oude appel-, peren-, kersen- en pruimenrassen, zoals ‘Sijsjespeer’, ‘Lentsche Roode’ en ‘Sterappel’. Er is kleinfruit: aardbeien, verschillende soorten bessen, frambozen en bramen.

Op akkers in de boomgaard en in koude bakken en kas telen  we vele soorten groenten. De oogst verkopen we in ons winkeltje ( en tijdens plukdagen.
Van mei t/m november verkopen we doordeweeks op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 uur en 13.00 seizoensgebonden groente, vers van het land voor je geoogst. In september dagelijks van 10-16 uur, zaterdag tot 17 uur.

Sinds 1 juli is ons tuincafé open; een fijne, rustige plek in het groen met zitjes op het terras en in de boomgaard. Van woensdag tot en met zondag kan je vanaf 10:00 genieten van zoveel mogelijk biologische en zelfgemaakte gerechten. We hebben een kleine, wisselende kaart zodat we onze oogst kunnen verwerken. Onze biologische koffie is van branderij Boot in Baarn. We zijn trots op ons eigen appelsap en maken verse smoothies. We zijn zelf fan van vers en eerlijk eten voor een aantrekkelijke prijs. Dat streven we in ons eigen café ook na. Kom je een keertje kijken en proeven?

Info van de website overgenomen op 9/11/2018: https://www.dewarmoes.nl/