Kookworkshop thuis, met zoveel mogelijk eigen groentes

Verslag thuis-kookworkshop, met onder andere eeuwig moes, palmkool, chayote, winterpostelein, groenlof, rucola, snijbiet, oost-indische kers, eieren, walnoten, hazelnoten, sterappels, stoofpeertjes en kiwibessenjam.

Challenge Voedsel

De Green Capital Challenge Voeding in het duurzaamheidscafé: Wie bepaalt er wat jij eet?

Challenge Samen Gezond Eten nijmegen

Vanaf januari 2018 hebben Greet Goverde en ik via de website "Samen Gezond Eten Nijmegen" meegedaan aan de Green Capital Challenge Voeding. Dit was een onderdeel van het Green Capital-jaar 2018, waarin diverse challenges, uitdagingen werden gesteld. Zie...

Voedselkaravaan bezoekt Nijmegen op 4 oktober 2018

Voedselkaravaan bezoekt Nijmegen. Deze dag heeft als doel nieuwe verhalen en aanbevelingen te doen over de transitie naar een duurzaam en rechtvaardig voedselsysteem. In het Rijk van Nijmegen willen we bovendien werken aan een netwerk, waar we de komende jaren mee verder kunnen.

Archief: 

Translate »
Share This