Boodbakles lokale granen, door Ineke Berentschot

Wanneer

05/11/2018    
15:00 - 19:00

Waar

Huiskamerrestaurant Babylon (Vijverhof)
Kwakkenbergweg 150, Berg en Dal
Kaart wordt geladen...

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.17.6″]

Elke eerste maandag van de maand organiseert Ineke Berentschot een broodbakles voor maximaal acht mensen.
We gebruiken meel van granen van Doornik Natuurakkers, dus van Rode en Witte Emmer, van Ebner Rotkorn spelt, van Heliaro populatietarwe, van Goldblume tarwe.
De granen worden hier biologisch/dynamisch geteeld door Louis Dolmans.
Het meel wordt vermalen bij De Witte Molen te Nijmegen. Kijk voor de broodbaklessen op https://wiebaktmee.nl/cms/index.php/2016-01-29-15-43-56/broodbakles