Cursus Gelukkige Groentes telen in eigen tuin

Cursus Gelukkige Groentes telen in eigen tuin

Wanneer

02/04/2022    
10:00 - 16:00

Waar

Gelukkige Groentes
Hatertseweg, Malden
Kaart wordt geladen...

Sam en Maarten van Gelukkige groentes organiseren een eendaagse moestuincursus in april 2022.

Ze dragen graag hun kennis en enthousiasme over groenteteelt op ecologische wijze over aan geïnteresseerden en moestuinders. Als tuinders zijn wij vooral van de praktijk, met deze cursus willen we jullie dan ook vooral praktische handreikingen bieden waarmee je thuis aan de slag kunt. Wij geloven dat vanuit plezier, enthousiasme en succes op kleine schaal later grote oogsten kunnen komen.

Op 2 april starten we de dag om 10:00 bij ons op de eigen tuin aan de Hatertseweg te Malden. Na de middag zullen we richting Landgoed Grootstal gaan om daar in een ruimte met zicht op de boomgaard te lunchen maar ook uitleg te geven over de planmatige kant van de moestuin. Ook zullen we tips & tricks meegeven voor specifieke groentes. Uiteraard is er voldoende ruimte voor inbreng van vragen en discussie. Na afloop van de dag zullen we inventariseren of er behoefte is aan een terugkomdag. Ook willen we de mogelijkheid bieden om je vragen in het moestuinseizoen van 2022 aan ons te blijven stellen of deze online te delen met elkaar.

We gaan werken met solidaire betalingen waarbij we een minimumbedrag van 50.- euro (Excl. BTW) per cursist rekenen. Dit is inclusief lunch en wat materialen als naslagwerk om thuis mee aan de slag te gaan. De cursus zal doorgaan bij minimaal 10 deelnemers en er is plaats van maximaal 20 deelnemers.

Meer informatie en inschrijven: gelukkigegroentes.nl/moestuincursus