De basis van brood

De basis van brood

Wanneer

20/11/2018    
18:30 - 21:30

Waar

Streekbakker Jorrit
Thijmstraat 119, Nijmegen
Kaart wordt geladen...

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.17.6″]

DE BASIS VAN BROOD

In deze workshop van drie uur ga je aan het werk om je eigen brood te maken. Je krijgt uitleg over natuurlijke grondstoffen en over materialen en gereedschappen. Je ziet een demonstratie van het proces van graan tot meel en bloem. We behandelen daarbij de verschillen tussen volkoren, wit en gemengd.

De stappen die je nodig hebt voor het maken van een deeg doen we volledig handmatig: afwegen, mengen, kneden en vormen. Je leert ook vlechttechnieken om een feestelijk brood te maken.

Je hebt geen voorkennis of ervaring nodig om mee te doen.

Groepsgrootte
Maximaal 12 deelnemers

Prijs
€ 45,- per persoon, de prijs is inclusief BTW (excl. BTW voor zakelijke klanten)

Inclusief
– koffie, thee en iets lekkers
– lesmateriaal en recepten
– zelfgemaakte broden neem je mee naar huis

Tijd 
dinsdag  18:30 – 21:30

Data najaar 2018
di 11 september
di 9 oktober
di 30 oktober  VOL
di 20 november

Informatie
Voor meer informatie mail ons naar: cursus@streekbakkerjorrit.nl

Inschrijving
Schrijf je hier in.