Fermenteren kun je leren

Basic Theory: Waalbandijk 16, Nijmegen

LET OP: dit evenement is al voorbij!

zondag, 29 aug 2021 : 13:00 -15:45

Basic Theory, fine fermented foods, zit aan de Waalbandijk en is het bedrijf van Do Bongers. Op haar website schrijft ze over haar tijd als (bier)brouwer bij Oersoep en in Schotland. “Tijdens mijn brouwcarrière dacht ik veel na over wat ik voor mezelf zou willen doen. Door meerdere bedrijfsplannen te schrijven kwam ik erachter waar ik het meest energie en enthousiasme uithaalde. Dat was Basic Theory. Door mijn brouwerskennis van fermentatie toe te passen op groenten en fruit, ontwikkel ik nieuwe en uitdagende manieren van natuurlijke fermentatie.
Ik wil iets toevoegen en verbeteren in deze samenleving. Met mijn producten leer je de indrukwekkende smaken en gezondsheidsaspecten van fermentatie. Door workshops en online videos kan je ook thuis aan de slag. Ik denk dat ik door fermentatie de wereld een betere, duurzamere en gezondere plaats kan maken. “

Elke laatste zaterdag van de maand organiseert Do een workshop Fermenteren kun je leren.
Data raken snel uitverkocht, kijk op de site van Basic Theory voor beschikbaarheid en prijzen.
Op de site ook een webshop en recepten om zelf te proberen.

Kaart wordt geladen...

Meer zien van dit soort activiteiten respectievelijk meer zien van dit bedrijf of deze organisatie:
Share This