Gratis film 2040 Join the Regeneration

Gratis film 2040 Join the Regeneration

Wanneer

06/11/2020 - 08/11/2020    
Hele dag

In het weekend van Groene Vrijdag (6,7,8 november) is de film 2040 Join the Regeneration gratis te zien via groenevrijdagnijmegen.nl. Online en op beperkte schaal in Lux.

Film: 2040 Join the Regeneration

In deze verwarrende tijden is het soms moeilijk om moed te houden. Op veel fronten gaat het niet goed. De kunst is om deze tijd juist als kans te zien. Juist nú zijn er zoveel mogelijkheden om de wereld te veranderen. Wat er nú moet gebeuren, laat de film ‘2040 Join the Regeneration’ als geen ander zien. Project Drawdown vindt het de beste film die er tot nog toe is gemaakt over klimaatoplossingen. Omdat het niet gaat over een paar van de oplossingen, maar laat zien dat we alles aan moeten pakken. Er zijn geen quick fixes of silver bullets. Dit klinkt misschien overweldigend? Troost je, de meeste oplossingen worden allang uitgevoerd. We hoeven ze alleen maar op grote schaal toe te passen. Hoe? Door mee te doen. Join the Regeneration! 

Op Groene Vrijdag en het aansluitende weekend kun je deze film gratis zien. Hij duurt 90 minuten en is Engels gesproken met Nederlandse ondertiteling. Wil je de film op 6, 7 of 8 november graag op een groot scherm zien, dan kun je voor een beperkt aantal kaartjes terecht bij LUX Nijmegen. Zijn de kaartjes op of kijk je liever thuis, dan is de film op diezelfde dagen online te bekijken. Hou deze website in de gaten voor info over de tickets en de link.

Zie hier de trailer