Italiaanse Keuken

Pro College Nijmegen: Dennenstraat 21, Nijmegen
10/05/2019 : 18:00 -21:00

In deze kookles zullen wij samen verschillende vegetarische gerechten gaan bereiden en opeten o.a. verse speltlasagne, polentapizza, venkelschotel, bonensalade en een chocoladerol. Een goede lasagne staat stevig op zichzelf en is dus niet slap of week. In deze kookworkshop maken we verse vellen op basis van speltmeel. De polentapizza is alternatief omdat er voor de variatie maïsmeel voor de bodem wordt gebruikt. Bijkomend voordeel is dat de pizza geen gluten bevat en niet snel uitdroogt.

 

Bel voor een folder met D. Companjen tel. 06-13079008 of e-mail naar dcompanjen(@)yahoo.com of kijk op www.kokenmetdominique.nl. De les is ook geschikt voor mensen met een allergie, wel graag vooraf vermelden.

Kaart wordt geladen...

Meer zien van dit soort activiteiten respectievelijk meer zien van dit bedrijf of deze organisatie:
Translate »
Share This