Je vingers aflikken op het Viva Las Vega’s Food Festival

Je vingers aflikken op het Viva Las Vega’s Food Festival

Wanneer

26/04/2015    
11:00 - 17:30

Waar

Brebl
Waalbandijk 22, Nijmegen, Netherlands, 6524RA
Kaart wordt geladen...

Vegan festival NijmegenPlantaardig eten is hip! Van het succes van de Vegetarische Slager en de VeganChallenge in Nederland tot de livestyle-change van Beyonce en Jennifer Lopez in de Verenigde Staten: de vegarevolutie barst overal los.

Voor wie zich ook wil onderdompelen in de wereld van vegetarisch of veganistisch eten, is er dit jaar in navolging van het Amsterdamse voor de eerste keer een Viva Las Vega’s Food Festival in Nijmegen.

Het festival is gratis toegankelijk, maar je kunt ook meedoen met een aantal leuke worskhops en lezingen. De voorverkoop hiervan start op 2 april.

Het Viva Las Vega’s Food Festival is een smaakvolle dag met workshops, films, een food market, sprekers, activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen en vooral heel veel lekkers om te proeven.

Vorig jaar bezochten meer dan 3000 foodies het festival in Amsterdam en we verwachten dat er in Nijmegen ook veel animo voor zal zijn.

Ook hier in Nijmegen zorgt het festivalteam voor een gevarieerd programma dat zowel vega’s als (beginnende) flexitariërs aanspreekt.
Doe mee met de vegan kookworkshop van NoviaVerde, de raw food demonstratie van Crudo of een heerlijk ontspannende yogales van Michelle.

Daarnaast presenteren diverse vegan ondernemers hun vegan producten, die niet allemaal met eten te maken hebben. Vegan is een lifestyle, die verder gaat dan alleen maar plantaardig eten!

Uiteraard zorgen we ook voor interessante lezingen over vegan food en vitaminen.
Een van hen is Lisette Kreischer van het boek Plant Power de vermaarde dutch weed burger, die op ons Amsterdamse festival altijd een grote hit is!

Voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar is er een uitgebreid programma. En ook voor de allerkleinsten zal er opvang aanwezig zijn.
Of kom gezellig naar onze veganistische bistro genieten van live muziek.

Houd zondag 26 april vrij in je agenda en nodig vrienden en familie uit!

De ticketverkoop start op 2 april 2015 op www.vlvfoodfestival.nl/. Wees er snel bij, want op = op!

[iframe http://vlvfoodfestival.nl/ \” securitykey=\”8b892910b9bc80d10f66c93471090a538db65e9e\”]