Koken met Peulvruchten

Kaart niet beschikbaar

Peulvruchten zijn heel erg gezond en lekker en ook nog heel goedkoop. Je moet ze wel op de juiste manier klaar maken. Als je niet gewend bent om peulvruchten te eten dan kunnen je darmen wat winderig worden van het eten ervan. Het helpt voor de verteerbaarheid om de peulvruchten goed gaar te koken en ze met bepaalde kruiden en specerijen te combineren. Verder moet je er geen bord vol van eten, maar een kleine portie om je darmen te laten wennen. Soms reageren je darmen slecht op een type boon en goed op alle andere. Dat is dus een kwestie van uitproberen.
In deze workshop zullen we gerechten zoals adukibonensoep, linzenstoofpot, mungdahl, chili van nierbonen, pittige zwarte bonen, stamppot met kapucijners klaarmaken.
Ook mensen met een allergie zijn welkom; wel graag van tevoren overleggen. Bel voor een folder D. Companjen tel. 06-13079008 of mail naar dcompanjen@yahoo.com of kijk op de website www.kokenmetdominique.nl.