Oogstmarkt – Voedsel van Hier – Berg en Dal

Oogstmarkt - Voedsel van Hier - Berg en Dal

Wanneer

29/10/2023    
13:00 - 17:00

Kom op zondagmiddag 29 oktober (13–17 uur) naar deze levendige markt. Lokale boeren en verwerkers laten u kennismaken met hun duurzaam geproduceerde voedsel, dranken en spijzen. Het is een markt voor lokaal brood, bier, fruit, groenten, fruitsappen, cider, wijn, noten, voedselbos-producten, tamme kastanjes, en meer. Kom kijken, proeven, ruiken en voelen, luister naar hun verhalen en koop de producten. Er zijn demo’s van walnoten persen, kastanjes poffen en graan malen. Er is informatie over reeën en patrijzen in het cultuurlandschap, over agrarisch natuurbeheer en biochar in de tuinbouw. U kunt ter plekke mee op excursie.

Deelnemers zijn o.a. Voedselbos Ketelbroek (Wouter van Eck), Land van Ons (Biesterhof), De Ploegdriever, Waldboeren, Bellefleur Boomgaardbeheer, Cidermaker ‘t Hamerstuk, Molenaar Peter Pouwels, Kruidenproducten van Monique Teunissen, brood van Bakker Joren en een infostand van Vereniging het Ree.

De markt vindt plaats op het veld van de Waldboeren aan de Postweg in Berg en Dal (500m van hotel Erica). Kom te voet of op de fiets. Er is geen parkeergelegenheid direct bij de markt. De toegang is gratis. Georganiseerd door de Waldboeren van Vereniging de Ploegdriever. Kijk voor meer informatie op www.ploegdriever.nl/waldboeren of bekijk het filmpje van de eerste markt in 2022 (https://youtu.be/42GkcM7Yvag?feature=shared).