Open Dag Nijmeegse Stadstuinen 2017

Open Dag Nijmeegse Stadstuinen 2017

Wanneer

10/06/2017    
10:00 - 17:00

Uit de website: Ook dit jaar heten wij u van harte welkom om in een ontspannen plezierige sfeer onze tuinen te bezoeken!
Nijmegen achter de schermen, of beter gezegd: achter sierhagen en tuinhekjes. Iedere liefhebber heeft van zijn of haar tuin een paradijsje gemaakt. Exotische bloemen en planten, prachtige vijvers, sierlijke terrassen, sfeervolle verlichting, bijzondere beelden, komt u het allemaal bewonderen!

De Open Tuinendag vindt dit jaar voor de negentiende keer plaats, de tuinen zijn alleen op zaterdag 10 juni open.
Dit jaar kunt u een kijkje nemen in meer dan 25 tuinen!
In sommige tuinen wordt door kunstenaars geexposeerd.

Een hele dag tuinen kijken dus en ontdekken dat elke tuin zijn eigen sfeer uitstraalt, aan een tuin immers, herken je het karakter van de eigenaar.
Grote tuinen, kleine tuinen, schaduwtuinen, formele tuinen, wat losser beplante tuinen, u treft het allemaal aan op die dag en u zult versteld staan van de diversiteit.

Er zijn ook dit jaar weer nieuwe tuinen te bewonderen, maar ook op de “oude vertrouwde” adressen zult u weer veel moois tegen komen.
Wij heten u dan ook van harte welkom en wensen u een plezierige dag toe!

Bent u trots op uw groene paradijs(je) en lijkt het u leuk om uw passie voor tuinieren te delen met andere enthousiaste tuinliefhebbers, stel dan uw tuin open.
U kunt zich tot 20 februari 2017 opgeven.
Hoe u dit kunt doen, leest u bij het kopje Meedoen op deze website.

http://www.nijmeegsestadstuinen.nl/
De eetbare tuinen van Jeannette en Karla staan ook op de lijst.