Reclaim the seeds Zadenbeurs Rotterdam

Wanneer

24/02/2017    
10:30 - 16:00

Waar

Blue city
Maasboulevard 100, Rotterdam
Kaart wordt geladen...

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ background_layout=”light”]

https://www.reclaimtheseeds.nl/index.htm

Zaterdag 24 februari vindt Reclaim the Seeds plaats in BlueCity in Rotterdam. Dit is het voormalige Tropicana-gebouw waarin zich nu diverse initiatieven bezig houden met een circulaire en duurzame samenleving. We organiseren het samen met mensen van ERGroeit, een jaarlijks festival over stadslandbouw. Onze ideeën en thema’s sluiten mooi op elkaar aan.

Maar of deze Reclaim the Seeds net zo groot kan worden als de edities van de afgelopen jaren is nog niet duidelijk. We zijn nog in overleg met de locatie en moeten daar nog wat passen en meten. Waarschijnlijk is de ruimte voor de markt kleiner en moeten we keuzes maken bij het uitnodigen van kraamhouders. Dat zal hoe dan ook lastig zijn omdat we altijd eigenlijk alleen maar interessante kramen hebben. We willen de nadruk leggen op ruilen en op een goede verscheidenheid van bijzondere rassen en variëteiten. Ook moet er voldoende plek zijn voor lokale initiatieven.