Rondleiding bij Voedselbos Ketelbroek (English spoken)

Wanneer

31/08/2013    
13:00 - 15:00

Waar

voedselbos Ketelbroek
Plakseweg 28, De Horst
Kaart wordt geladen...

Zaterdag 31 augustus inhoudelijke rondleiding bij Voedselbos Ketelbroek

rondleidingKetelbroekAug2013Voedselbos Ketelbroek is een bijzondere plek, waar met hulp van inzichten uit permacultuur en agroforestry biologisch teelt van fruit, groenten en noten wordt gecombineerd met herstel van natuur. Zo zijn de afgelopen vier jaar zo’n 180 verschillende soorten bomen en struiken aangeplant, waardoor een ‘eetbaar arboretum’ is ontwikkeld. Voedselbos Ketelbroek ligt in een mooie omgeving, tussen de bossen van Groesbeek en het Duitse Reichswald (in de buurt van Nijmegen).

Op zaterdag 31 augustus zijn belangstellenden welkom voor een inhoudelijke rondleiding, waarbij we de tijd nemen om in te gaan op het ontwerp en de ecologische principes van het voedselbos. Er zijn twee mogelijkheden:

  • 13:00 – 15.00 uur: guided tour in Foodforest Ketelbroek (English spoken)
  • 15.30 – 17.30 uur: inhoudelijke rondleiding in Voedselbos Ketelbroek (Nederlandstalig)

We serveren een drankje en er kan tevens van sommige planten geproefd worden. Deelname kost 3 euro.

SVP vooraf aanmelden via: woutervaneck@telfort.nl We antwoorden met een bevestiging en een routebeschrijving. Let op, het maximaal aantal deelnemers is 15 per rondleiding!

Foto’s en achtergronden van Ketelbroek kun je zien op een openbare facebookpagina: http://www.facebook.com/FoodforestKetelbroek