“Vegalicious” eten bij Basta

Wanneer

09/05/2018    
17:30 - 21:00

Waar

Kaart wordt geladen...

Op woensdag avond 9 mei kookt cateraar Anneke van Lovingly Wholesome een heerlijke veganistische maaltijd bij Basta met zoveel mogelijk verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier. 

Anneke zorgt altijd voor verrassende smaken. Maar wel zo dat iedereen er blij van wordt en niet alleen voor de meest avontuurlijke eters. Een vegalicous avondmaaltijd om van te smullen!

Je kunt aanschuiven voor de eerste ronde om 17.30 uur of de tweede ronde om 19.30 uur. Reserveer door een mailtje te sturen naar info@bastanijmegen.nl met je naam, welke ronde je wil komen en met hoeveel mensen je komt.

Op het menu staat een mediterrane burger op basis van zwarte bonen, zongedroogde tomaat en zwarte olijf en rijk gekruid. Erbij (voor wie het aandurft) serveer ik een heel bijzonder “spicy” sausje op basis van cashews en frambozen. Maar er is ook (vegan) mayo en ketchup! 

Als bijgerecht kruidige aardappeltjes uit de oven en ‘coleslaw’ (rauwkost) van rode kool, witte kool en wortel met een romige vegan dressing. 

Dieetinformatie: 
– vegan (dus ook lactosevrij) 
– bijna 100% glutenvrij (keuken is niet coeliakie-proof, maar de korst van de burgers is van glutenvrije haver en in de burger zit alleen een beetje boekweitmeel).

De maaltijden kosten 8 euro per persoon en per mail zul je meer informatie ontvangen over de betaling en de bevestiging van je reservering. Omdat onze winkel lekker knus is hebben we per ronde plek voor maximaal 15 mensen, dus wees er op tijd bij!

Wil je meer weten over Anneke, Lovingly Wholesome en het motto ‘great food, happy people’? Kijk dan op de website: www.lovinglywholesome.nl. Hier vind je informatie over haar huiskamermaaltijden in Nijmegen-Lent, kookworkshops en haar vegetarische of veganistische cateringaanbod.