Vegan food bij Nijmegen Yoga&Vegan festival op Honigcomplex

Vegan food bij Nijmegen Yoga&Vegan festival op Honigcomplex

Wanneer

19/05/2018    
09:15 - 17:30

Kom genieten van het tweede Yoga en Vegan festival in Nijmegen, in het prachtige Honigfabriek Complex. De hele dag kun je deelnemen aan yoga- en meditatielessen, er zijn heerlijke veganistisch en raw veganistische gerechtenhapjes en drankjes, alsook andere veganistische producten

Entree is €6 online en €10 wanneer je het ticket aan de deur koopt. Met dit ticket kun je de hele dag door gratis naar alle yoga- en meditatielessen en de lezingen. Kinderen onder de 14 jaar mogen gratis naar binnen. Wees er snel bij, want het kan zijn dat de online uitverkoop zo snel gaat, dat er aan de deur geen tickets meer verkocht kunnen worden.

Er zullen meerdere ruimten in het Honig Complex zijn, waar lessen voor kinderen worden gegeven. 

De kraamhouders zullen alleen biologisch afbreekbaar materiaal gebruiken voor het verkopen van hapjes en drankjes, en er zijn glutenvrije opties aanwezig. 

Vega(n) cateraar Anneke van Lovingly Wholesome zal ook op het festival staan, met een kraampje met haar vegan succesgerechten: zoete-aardappel-kokos-pindasoep en vegan tempeh-saté van 24u gemarineerde & ovengeroosterde tempeh. Komt dat proeven! 

Naast eten en drinken, zijn er ook kraampjes met veganistische beautyproducten, accesoires en tassen. 

De tijdschema’s van de lessen en lezingen, de docenten die lesgeven en andere activiteiten zullen uiterlijk drie weken voor aanvang van het festival online staan op www.Yogific.org

Onze festivals vieren twee ideeën die de wereld verbeteren – yoga en veganisme.

We organiseren deze festivals over de hele wereld, onder andere in Engeland, Ierland, Nederland, Polen en India! 

Peace, love and compassion for all living beings, go vegan in 2018.