Veganistisch Huiskamerrestaurant (ronde 1/17.30u)

Veganistisch Huiskamerrestaurant (ronde 1/17.30u)

Wanneer

19/03/2019    
19:00 - 20:00

Waar

Ecogemeenschap Eikpunt, Lent
Duitslandstraat 4b, Lent, 6663LE
Kaart wordt geladen...

Ben jij minder vaak in de gelegenheid een gezonde maaltijd te koken dan je zou willen? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Ongeveer twee keer in de maand op dinsdagavond neemt Anneke (chef/cateraar bij Lovingly Wholesome) je graag de avondmaaltijd uit handen!

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

Je kunt in twee rondes, om 17.30u en 19.00u, aanschuiven aan de grote huiskamertafel op Woongemeenschap Eikpunt in Lent. Een onverwacht, maar zeker positief effect hiervan is de gezelligheid en verbinding die daar ontstaat!

Neem je de maaltijd toch liever mee, dan kun je afhalen tussen 17.15u en 20.30u op een vooraf aangegeven tijdstip (niet om precies 17.30 en 19.00 vanwege de drukte van de ‘aan tafel’ rondes).

Kosten: €7-9,50 (kind €3,50/4,25)

Menu van dinsdag 19 maart:

Op het menu staat een kikkererwten-paprika-tomaten stoofpotje, met daarbij een puntje ovengebakken polenta-plaattaart, langkokende zachte zilvervliesrijst en een groentenmix met wortel en broccoli.
Het stoofpotje maak ik (naast dat er veel liefde en aandacht in gaat natuurlijk!) met een bijzondere zelfgemaakte kruidenpasta met o.a. tamarinde. Dat is een licht zoet/zuur tropisch fruit dat veel gebruikt wordt in de Indiase en Indonesische keuken.

Dieetinformatie:
– vegan (dus ook lactosevrij)
– sojavrij
– glutenvrij (hoewel de keuken niet coeliakie-proof is, bevat het gerecht geen ingrediënten van/met tarwe)

Voor kids is er een extra optie om broccoli-courgettesoep te bestellen, geef dit dan aan bij ‘opmerkingen’ op het bestelformulier.

Sta je nog niet op mijn mailinglijst? Meld je dan aan via de homepage van mijn website (zie hieronder).

Meer weten? kijk op www.lovinglywholesome.nl/huiskamerrestaurant, mail naar info@lovinglywholesome.nl of bel 06-38062009.

Tot dan!?
Hartelijke groetjes van Anneke