Veganistisch Huiskamerrestaurant (ronde 1/17.30u)

Veganistisch Huiskamerrestaurant (ronde 1/17.30u)

Wanneer

27/11/2018    
17:30 - 18:45

Waar

Woongemeenschap Eikpunt
Duitslandstraat 4, Lent, 6663 LB
Kaart wordt geladen...

Ben jij minder vaak in de gelegenheid een gezonde maaltijd te koken dan je zou willen? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Ongeveer twee keer in de maand op donderdagavond neemt Anneke (chef bij Lovingly Wholesome) je graag de avondmaaltijd uit handen! 

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

Je kunt in twee rondes, om 17.30u en 19.00u, aanschuiven aan de grote huiskamertafel op Woongemeenschap Eikpunt in Lent. Een onverwacht, maar zeker positief effect hiervan is de gezelligheid en verbinding die daar ontstaat! Neem je de maaltijd toch liever mee, dan kun je afhalen tussen 17.15u en 20.30u.

Kosten: €7-9 (kind €3,50-4)

Menu van dinsdag 27 november: ♥ Herfstig Pompoen-Stoofpotje ♥

Een rijk gekruide stoofpot met o.a. pompoen, huisgemaakte currypasta, kokosmelk, knolselderij, prei, kikkererwten en pinda.

Verrassend, verwarmend en heel lekker!

Als bijgerecht zachte biologische zilvervliesrijst.

Dieetinfo: vegan (dus lactosevrij), tarwevrij (keuken alleen niet coeliakie-proof), sojavrij. Eet je geen pinda? Vermeld dat dan op het bestelformulier, dan krijg je zonder. Sporenvrij is helaas niet mogelijk. Andere dieetwensen kan ik helaas ook niet verwerken vanwege het hoge aantal deelnemers.

Meer weten of aanmelden? kijk op www.lovinglywholesome.nl/huiskamermaaltijden, mail naar info@lovinglywholesome.nl of bel 06-38062009