Veganistisch Huiskamerrestaurant (ronde 2/19.00u)

Veganistisch Huiskamerrestaurant (ronde 2/19.00u)

Wanneer

05/03/2019    
19:00 - 20:00

Waar

Ecogemeenschap Eikpunt, Lent
Duitslandstraat 4b, Lent, 6663LE
Kaart wordt geladen...

Ben jij minder vaak in de gelegenheid een gezonde maaltijd te koken dan je zou willen? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Ongeveer twee keer in de maand op dinsdagavond neemt Anneke (chef/cateraar bij Lovingly Wholesome) je graag de avondmaaltijd uit handen!

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

Je kunt in twee rondes, om 17.30u en 19.00u, aanschuiven aan de grote huiskamertafel op Woongemeenschap Eikpunt in Lent. Een onverwacht, maar zeker positief effect hiervan is de gezelligheid en verbinding die daar ontstaat!

Neem je de maaltijd toch liever mee, dan kun je afhalen tussen 17.15u en 20.30u op een vooraf aangegeven tijdstip (niet om precies 17.30 en 19.00 vanwege de drukte van de ‘aan tafel’ rondes).

Kosten: €7-9,50 (kind €3,50/4,25)

Menu van dinsdag 5 maart: ♥ Huisgemaakte Mediterrane Burgers

Deze populaire burgers maak ik met o.a. zwarte bonen (ware eiwitbommetjes), zongedroogde tomaat en olijf. Ook bij kinderen erg populair!

Erbij (voor wie het aandurft) serveer ik een bijzonder sausje van cashews en frambozen met chilipeper. Maar er is ook vegan mayo en ketchup.

Als bijgerecht kruidige ovenaardappeltjes en ‘coleslaw’ (rauwkost) met een romige vegan dressing.

Dieetinformatie:
– vegan (dus ook lactosevrij)
– sojavrij
– op verzoek ook glutenvrij (keuken is echter niet coeliakie-proof), je kan dit aangeven bij ‘opmerkingen’ op het bestelformulier
– andere dieetwensen kan ik helaas niet verwerken vanwege het hoge aantal deelnemers

Meer weten of aanmelden? kijk op www.lovinglywholesome.nl/huiskamerrestaurant, mail naar info@lovinglywholesome.nl of bel 06-38062009.

Tot dan!?
Hartelijke groetjes van Anneke