Vegetarische Italiaanse Keuken

Pro College: Dennenstraat 21, Nijmegen

LET OP: dit evenement is al voorbij!

vrijdag, 16 jun 2017 : 18:00 -21:00

Gek op Italiaans eten maar allergisch voor tarwe, gluten of zuivel? Dan is deze kookworkshop misschien iets voor jou. Voor de verse lasagnevellen gebruiken we een mix van boekweit- en rijstemeel en voor de bechamelsaus rijstemeel om de saus te binden. Een goede lasagne staat stevig op zichzelf en is dus niet slap of week. De polentapizza is alternatief omdat er voor de variatie maïsmeel voor de bodem wordt gebruikt. Bijkomend voordeel is dat de pizza geen gluten bevat en niet snel uitdroogt.

Dit doen we op vrijdag 16 juni vanaf 18 uur in de Italiaanse vegetarische workshop in Nijmegen, alles biologisch. In deze kookles zullen wij samen verschillende vegetarische gerechten gaan bereiden en opeten o.a. verse speltlasagne, polentapizza, olijvenpaté, venkelschotel, bonensalade en een chocoladerol. De les vindt plaats in Pro College, Dennenstraat 21, Nijmegen. Bel voor een folder met D. Companjen tel. 06-13079008 of e-mail naar dcompanjen(@)yahoo.com of kijk op www.kokenmetdominique.nl. De les is ook geschikt voor mensen met een allergie, wel graag overleggen.

Kaart wordt geladen...

Meer zien van dit soort activiteiten respectievelijk meer zien van dit bedrijf of deze organisatie:
Share This