Webinar MAEX ‘Voedsel van dichtbij gefinancierd’

Webinar MAEX 'Voedsel van dichtbij gefinancierd'

Wanneer

13/10/2021    
09:30 - 12:30

Financiering van projecten rond voedsel van dichtbij is veelal een uitdaging. In dit webinar verneem je vanuit de praktijk hoe ‘stadslandbouwers’ en financiers elkaar beter kunnen vinden en versterken. Welke verrassende vormen van financiering zijn er? En wat is daarvoor nodig?

Op 13 oktober gaan we daarover in gesprek met

  • initiatiefnemers: hoe hebben zij dit wel geregeld?
  • instanties die vanuit hele verschillende achtergronden voedsel van dichtbij zien als een kans en daarin investeren. Zij delen hun ervaringen en geven tips hoe je jouw project in beeld kan brengen bij potentiële financiers.

Andere onderwerpen die aan bod komen:

de uitslagen van een enquête over succes- en faalfactoren en financiering, de nieuwe MAEX Voedsel van Dichtbij: een platform dat de maatschappelijke waarde van jouw organisatie zichtbaar maakt. Dit instrument helpt je op weg naar (meer) financiering en andere ondersteuning. Je kunt deze nu al invullen. Ook delen we een eerste MAEX Impuls van €2500 uit aan een voedsel van dichtbij-project.

Meer info en (gratis) aanmelden voor het webinar

Voedsel van Dichtbij is een alliantie van partners die de voedseltransitie willen versnellen. MAEX is het landelijke platform dat de structuur biedt om dit mogelijk te maken.
Meer info: maex.nl.