
PUUR DESEM
In deze workshop leer je brood bakken met zuurdesem. We gaan in op de verschillen tussen de directe methode van deeg zetten en de indirecte methode, met een voordeeg. Je krijgt uitleg over het maken en onderhouden van een zuurdesemcultuur. We geven hierbij aandacht aan desemculturen van verschillende graansoorten. En uiteraard bakken we hiermee. Je maakt je eigen desemstarter zodat je voortaan hiermee thuis kunt bakken.
Om deel te nemen is enige kennis van brood bakken gewenst.
Groepsgrootte
Maximaal 12 deelnemers
Prijs
€ 95,- per persoon, de prijs is inclusief BTW (excl. BTW voor zakelijke klanten)
Inclusief
– broodmaaltijd
– koffie, thee
– lesmateriaal en recepten
– zelfgemaakte broden neem je mee naar huis
Tijd
dinsdag 16:00 – 22:00
Data najaar 2018
di 25 september
di 23 oktober
Informatie
Voor meer informatie mail ons naar: cursus@streekbakkerjorrit.nl
Inschrijving
Schrijf je hier in.