Workshop Start je Moestuin – Gelukkige Groentes

Workshop Start je Moestuin - Gelukkige Groentes

Wanneer

16/03/2024    
13:00 - 15:30

Waar

Gelukkige Groentes
Leutsestraat 3, Ooij
Kaart wordt geladen...

Wist je dat 1 m2 aan moestuin oppervlakte in 1 seizoen 12 kroppen sla en 3 kilo bonen of  6 kilo courgette of 2,5 kilo rode bietjes kan opleveren!

Voedselprijzen stijgen en dus wordt het steeds interessanter om je eigen groentes te gaan telen wanneer je hier ruimte voor hebt. Tijdens deze praktische workshop laten we je zien hoe je een onkruidvrije moestuin(bak) aan kan leggen, hoe je de bodem voorbereidt en welke eenvoudige groentes garantie zijn voor mooie oogsten uit eigen tuin.

Door een onkruidvrije moestuin aan te leggen hoef je dus niet bezig te zijn met schoffelen of onkruid wieden, dit bespaart enorm veel tijd. Daarnaast gaan we je laten zien hoe je eenvoudig een vruchtbare bodem creëert waarin groentes makkelijk te telen zijn zodat je de meeste kans hebt op goede oogsten. Hierbij starten we ook met de groentes die sowieso de meeste kans op goede oogst hebben! Want wanneer je met succes en plezier start met een moestuin dan weten wij zeker dat jij straks meer uit je moestuin haalt dan jezelf wellicht voor mogelijk houdt.

Na afloop van deze workshop kun je thuis aan de slag en een start maken met het groeien van je eigen voedsel.

Voor deze workshop is geen moestuin kennis of ervaring vereist. Deze workshop is ook uitermate geschikt om meer te leren over het telen van groentes in dichte moestuinbakken.

 

Kosten: €49,-

Meer informatie? Kijk op de website van Gelukkige Groentes