Zero Waste Diner – Voedselhub

Zero Waste Diner - Voedselhub

Wanneer

11/03/2024    
17:30 - 20:00

Waar

Huis van Compassie
Vlietstraat 20B, Nijmegen, Gelderland, 6542SB
Kaart wordt geladen...

De VoedselHub Nijmegen organiseert zijn eerste editie van een Zero-Waste Diner, een viering van duurzaamheid, lekker eten, en lokale gemeenschapszin. Het evenement vindt plaats op 11 maart in Huis van Compassie en belooft een smakelijke en bewuste ervaring te worden.
De Voedselhub is een samenwerkingsverband tussen Huis van Compassie Nijmegen, Plan_A en Voedselsurplus.
De VoedselHub Nijmegen is een drijvende kracht in het verminderen van voedselverspilling. Ze redden overtollig voedsel van lokale supermarkten, boerderijen en stadstuinen, en leveren dit aan sociale restaurants zoals wijkcentra. Hiermee wordt niet alleen voedsel gered, maar ook armoede bestreden, eenzaamheid verholpen en gezond eten toegankelijk gemaakt voor iedereen.

Donatie voor Sociale Restaurants
Tijdens het evenement kun je bijdragen via onze Donatiebox of QR-code. We zamelen geld in voor sociale restaurants die geen boodschappen of leveringen van de VoedselHub Nijmegen kunnen betalen.

Over Zero-Waste Diners
Ontdek de magie van onze Zero Waste-diners, waarbij we onze koeling en vriezer leegmaken en sociale restaurants in de schijnwerpers zetten. Geniet van gerechten samengesteld uit gered voedsel van lokale supermarkten, boerderijen en stadstuinen.

Gastheer
Hosted by Huis van Compassie Eet en Ontmoet;
Eet en ontmoet | Huis van Compassie Nijmegen

Samen Genieten
We hopen jou te mogen begroeten op deze bijzondere avond van samenzijn en duurzaam genieten met compassie voor en door elkaar.