Uit eten bij Van Tuin Tot Bord

Voor het eten liepen we nog even de tuin in. Daar gebeurt het tenslotte: de buurtbewoners telen er zelf op biologische wijze hun groentes, die andere buurtbewoners dan weer bereiden tot een heerlijk 3 gangen diner. Dat wil zeggen: ze gebruiken zoveel mogelijk ingredienten uit de tuin. Wij reserveerden hiervoor tijdig een plaats bij buurtrestaurant Klokketoren, en genoten van de maaltijd. Het was lekker en gezellig, huiselijk.

Ook niet-buurtbewoners kunnen deelnemen op de donderdagavond. Rond 18.00 uur wordt er dan een driegangenmaaltijd geserveerd. Ontvangst is vanaf 17.30 uur. Prijs € 5,00, kindermenu € 3,50.

In ‘t Hert kan je op dinsdagavond mee eten, hier voor  € 6,00, kindermenu € 3,50.(overgenomen van de website, kan veranderen)

Het project loopt nu in Nijmegen-Midden; er zijn 3 moestuingroepen: Buffelstraat, de Klokketoren en de Haard.In de Klokketoren en ‘t Hert zijn ook kookgroepen. In ‘t Hert kunnen buurtbewoners uit Nijmegen Midden gratis deelnemen aan de kookgroep op dinsdagmiddag. http://www.vantuintotbord.nl