Hulp bij bereiden maaltijd gezocht op 23/24 oktober: Deeldag 2015

Een oproep van Anne van Arkel, van Thuisafgehaald

Vind jij het leuk om tijdens de Deeldag in Nijmegen te helpen met het bereiden van een heerlijke lunch? (vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober)

Vorig jaar heeft een team van diverse thuiskoks ook een ontzettend succesvolle lunch neergezet, en het lijkt ons geweldig om het dit jaar weer te doen!

Er zijn al twee thuiskoks die alles coördineren, dus wij zijn vooral op zoek naar hulp bij het bereiden.

Wat vragen we van jou?

Met jouw creativiteit en passie voor koken, willen we net als vorig jaar, een geweldige lunch voorschotelen waar iedere bezoeker van mee kan genieten. Een lunch die ze mee laat proeven van jouw passie, talent en inzet. Doe je mee?  Jouw passie, inzet, creatieve ideeën, handen, neus en smaakpupillen kunnen hier natuurlijk niet in ontbreken. Wie voelt zich geroepen om hier deel van uit te maken op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober. Alweer, of voor het eerst, iedereen is welkom!

Wat gaan we doen op de Deeldag 2015?

Een beeld schetsen van Nijmegen alsof het al een maximaal delende stad is. Hierdoor mensen inspireren en motiveren zelf ook meer te delen. Een supertof initiatief waar Seats2meet, Peerby, ShareNL,Thuisafgehaald en Nils Roemen samen een week lang alles op alles zetten om de deeleconomie landelijk op de kaart te zetten. In zeven verschillende steden proberen we iedere dag mensen aan het delen te krijgen, om te laten zien dat we niet in een economie van schaarste leven, maar dat er overvloed is! Op de Deeldag 24 oktober vinden er verschillende lezingen plaats over de nieuwe deeleconomie. Tussendoor willen we net als vorig jaar een fantastische lunch presenteren, gemaakt met liefde en passie.

Vanuit het hart…Sharing is caring!

Doe je mee? Stuur een bericht

mailto://anne@thuisafgehaald.nl 

 

 

Groetjes,

Anne