Kookkamer Kokkerelly


www.kokkerelly.nl
kokkerelly@gmail.com
06 11770332

Uit de website:
Heeft u iets te vieren zoals een verjaardag, vrijgezellenfeestje of zomaar een gezellig avondje met familie, vrienden of collega’s ?
Wilt u graag een kookworkshop volgen met een kleine groep van 4 tot 6 personen in besloten kring?
Als u wilt leren hoe u thuis uw eigen topkok kunt zijn, met verse producten, verrassende combinaties en handige technieken en bovendien een gezellige avond wilt hebben, dan is een kookworkshop bij Kookkamer Kokkerelly in Nijmegen iets voor u!

Over de kookworkshop:
Met een groep van minimaal 4 of maximaal 6 personen gaat u een menu bereiden en proeven. De avond start om 19.00 uur waarbij we eerst met een kopje koffie/thee de recepten doornemen. Om 19.30 uur starten we met het voorbereiden van de gerechten onder het genot van een drankje. Tijdens het koken worden tips en trucs behandeld en kunnen natuurlijk allerlei vragen gesteld worden. Het koken duurt ongeveer 1,5 uur zodat we rond 21.00 uur alles hebben voorbereid. We gaan dan de gerechten één voor één à la minute afmaken en proeven. Het gaat hier om een 3-gangendiner waarbij een drankje wordt geschonken. Rond 22.30 uur sluiten we de avond af. De receptuur krijgt u vanzelfsprekend op papier mee.

-

Voorbij:

-