Kookworkshops

Foodwatch schrijft: ‘ supermarkt bestaat uit omstreden ‘ultra processed foods

Uit het artikel: “Ultra-processed foods zijn voedingsmiddelen die hypersmakelijk en zelfs verslavend dan wel quasi-verslavend lekker zijn maar doorgaans een beperkte voedingswaarde hebben bij een relatief hoge energie-dichtheid. Ze missen essentiële voedingsstoffen als vitamines, mineralen en zijn ook vezelarm.”

Het is beter om vers voedsel te gebruiken bij het koken, hoe verser hoe beter. Soms kan je ook besluiten het rauw te gebruiken.

Hieronder een paar tips die je kunnen helpen zelf lekkere gerechten te maken van onbewerkte groentes. Ik ken zelf alleen de workshops van Dominique, maar ook de anderen zullen je zeker inspireren.

Sommige verzorgen ook catering en kunnen wat aanbieden voor groepen. Denk bij de prijzen aan circa 35 a 60 euro per persoon.

Ben ik nog een workshop of cursus aanbieder vergeten? Laat het me graag weten.

 

The following two tabs change content below.

Karla Mulder

Enthousiast over zelf je voedsel verbouwen, permacultuur, met eigen eetbare tuin, volkstuin en boomspiegel. In 2011 begonnen met het platform Eetbaar Nijmegen.

Laatste berichten van Karla Mulder (toon alles)